Jag började med att tina 600 gr torskfilé (skär torsken i normalstora portionsbitar). Kokade sedan upp ca 1 kg färskpotatis. Sedan hackade jag tre tomater och en rödlök som jag blandade med en skvätt olivolja, salt och peppar. Fördelade tomatröran på några foliebitar. La sedan en klick smör över det och sedan de tinade torskbitarna uppepå som jag saltade och pepprade, och på filéerna bredde jag över ganska mycket Philadelphia-ost (med smak av vitlök och örter). Det gick åt ca 1 1/2 förpackningar av dessa. Sist men inte minst smulade jag över fetaost och hackad basilika (fryst).
Knöt sedan ihop folien så det blev små knyten och hade in dem i mitten av ugnen, 175 grader, i ca 20 min men de var inte riktigt klara när jag tog ut dem (det kanske är olika från ugn till ugn) så jag lät dem stå inne i 12 min till och då blev de helt perfekta. :)
Hade över lite färsk hackad dill över den färdigkokta potatisen också. Riktigt gott blev det som sagt!! Blir säkert lika gott med laxfiléer.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar