måndag 5 maj 2014

Ny vecka och gotlandsresa inbokad

Denna veckan är i princip helt oplanerad. Jätteskönt tycker jag! Insåg idag att jag börjar jobba om typ en månad. Börjar få lite ångest men samtidigt ska det bli kul. Det är nog mest de tidiga mornarna som jag inte ser fram emot. Och att vara i från Vincent hela dagarna såklart.

Idag har vi bokat en resa till Gotland i juli. Vi kommer troligen åka till Sthlm någon dag innan o bo där en eller två nätter, sedan tar vi färjan till Visby. Där möts vi upp av Jonas och Louise. Vi ska bo i en av Jonas pappas stugor tillsammans med dem. Åh va kul det kommer bli! Det blev så uppenbart att vi är en liten familj nu när vi bokade då vi fick skriva in Vincents namn och personnummer.. 42 kronor kostade det för honom att åka till Visby, enkel resa :D gulligt!

En annan bra sak vi gjort idag är att ha beställt en elgrill. Har saknat att inte kunnat grilla här hemma men nu snart kan vi det. :)

På tal om mat bjöd vi Jonas o Louise på mat i fredags. Förrätten var en Valborgs-smörgåstårta med räkor o ägg och krossade cheese doodles runtom, till huvudrätt käkade vi fläskfilé, ris och sås på mango chutney o curry och till efterrätt citronkolapaj. Längesen jag var så mätt :) har tyvärr ingen bild på huvudrätten.



Dags att sova. Natti natt vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar